Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre makul yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Hassaten geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet çalışmalemleri esnasında kullanıcılara ağır kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi derunin hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yönlü standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tayin etmek sinein etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kapının bediiyat konstrüksiyonsı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı bedelı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel hava takkadak kapının mümkün olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne derece süre alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kötüya eğimi 50 dereceden daha fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa mevsuk oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri nedeniyle baplar mazarrat görmez.

Düzında spesiyalist ve sertifikalı membaçılarımızın ulamaları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Report this wiki page